Audiovector SR 3 Super | HiFi Center

Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu-Vi 10:00 - 19:00
Sâ 10:00 - 14:30

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


Audiovector SR 3 Super

SKU: Audiovector/SR3Super

13549 Lei / pereche

sau 1693,63 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită în toată țara! ?

Disponibilitate: stoc furnizor ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

Seria SR 3 derivă din seria cea mai cunoscută a producătorului danez Audiovector, SR 6 utilizând aceeași formă de construcție în formă de lacrimă. Această formă reduce rezonanța internă a incintei, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 3 Super este linia de bază a gamei SR 3, ce include încă trei variante: Signature, Avantgarde și Avantgarde Arrete. Deși este prima versiune din acestă serie, SR 3 Super păstrează calitatea, puterea și acuratețea prezentării audio ce se regăsește și la surorile ei, oferind o audiție extrem de precisă și armonioasă.

Difuzoarele de bas și medii ce echipează seria SR 3 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcție ce se regăsesc în acest moment pe piață. Cele doua difuzoare de medii și bas sunt concepute dintr-o membrană din carbon și fibră de sticlă.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcția acestei serii:

 

Design neparalel 

Prin evitarea formei clasice cu pereți paraleli, se elimină total orice rezonanță internă ce provoacă colorațiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă.  Utilizarea materialelor de absorbție în incintele paralele reprezintă o soluție, însă nici acestea nu elimină total rezonanțele interne.  Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curățenia, claritatea și puterea sunetului.

 

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistență naturală similară cu cea a oțelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcția bobinelor. Proprietățile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” – o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio.  Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucția bobinelor datorită combinației date de rezistența sa și a calităților non-magnetice.

 

Tehnologie avansată a difuzoarelor 

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcțiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obținem astfel un sunet extrem de curat și dinamic.  Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistența și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătățire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

 

LCC -Low Compression Concept 

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.

Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

 

T 2011 SEC Dome Tweeter 

Utilizat în modelele din linia Super, este montat la incinte printr-o prindere în trei puncte în garnituri de cauciuc pentru a reduce interacțiune cu aceasta.  Acesta prezintă o construcție de mătase ramforsată cu nylon pentru o reproducere audio cu o rezoluție cât mai ridicată.

 

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvențele specifice radiațiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică.

Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt. 

 

IUC - Individual Upgrade Concept  

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette. 

Frequency response 22 Hz – 27 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 190, 3100 Hz

Sensitivity 91 dB

Power handling 250 W

Net weight 18 kilos

Dimensions (HxWxD) mm 1030 x 190 x 310

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv.