Bine ai venit! Contul meu

Showroom Lu - Vi: 10.00-19.00
Sa: 10.30 - 14.00

Te putem asista? Comandă rapid:
0749 988 186


TAGA TAV-616F

SKU: TAGA/TAV-616F

2169 Lei / pereche

sau 271,13 Lei / luna in 8 rate ?

Livrare gratuită București și Ilfov! ?

Livrare în maxim 48 de ore!

Disponibilitate: stoc limitat ?

Garantie: 24 luni ?

Comenzi telefonice

M > 0749 988 186

M > 0721 355 270

T > 031 437 99 13  

TAV-616F sunt boxele de podea ce propun auditii excelente, propulsand o adancime spectaculoasa pe partea de joase si detalii pe parte de medii si inalte rar intalnite la pretul afisat.

Boxele TAV-616F sunt bazate pe tehnologia TAV-606, dar cu o dinamică și imagine acustică îmbunătățită pentru sistemele premium multicanal și stereo.

Caracteristici cheie:

  • TLIE (Taga Low Interference Enclosure) – noile incinte elegante sunt și mai rigide și mai naturale față de vibrații și colorații. Grosimea pereților din MDF a fost mărită de la 12 mm la 15 mm (18 mm la panoul frontal). Dimensiunile crescute ale incintei oferă un nivel ridicat al volumului intern și al presiunii acustice ce rezultă într-o dinamică mai ridicată și un bas mai profund;
  • Conurile revizuite de woofer și mid-woofer - mai ușoare cu un SPL mai ridicat și mișcare mai rapidă și mai precisă;
  • Noile inele din aluminiu pur ce îmbunătățesc dispersia sunetului.

Noile boxe TAV-616F sunt dedicate entuziaștilor home-theatre, care își doresc cele mai bune performanțe acustice în sistemul multi-canal, dar care se pot bucura și de sunetul unui sistem stereo hi-fi.

Design:

3-way, 4 drivers, floorstanding,

Bi-wiring, front bassreflex port,

crossover points 470Hz 3KHz,

TLIE Enclosure

High-Frequency Driver: 25 mm (1"), TWG faceplate
Midrange Driver: 165 mm (6.5")
Bass Driver: 2 x 165 mm (6.5")
Recommended Amplifier Power: 20-160W
Frequency Response: 36Hz - 25KHz
Impedance: 6ohm
Sensitivity: 91dB
Dimensions (H x W x D): 98 x 23 x 28 cm (excl. spikes)
Weight (net): 34.3 kg / pair

Taga Harmony TAV-616F boxe de podea: un review fantastic de AudioMuzoFans – un portal audio polonez si  un  grup  audio specializat  pe Facebook(10-2016)

….. va fi  greu sa gasim un  competitor demn, pentru  pretul pe  care il  vom plati  pentru  boxe….

Auditie

Primul  lucru  care iese in evidenta este faptul  ca boxele redau  un  sunet  viu , dynamic si construiesc un spatiu  de sunet  decent, ceea ce confirma credinta noastra, precum ca va fi  greu sa gasim un  competitor demn, pentru  pretul pe  care il  vom plati  pentru  boxe. Vocile umane, in particular cea masculina, se va auzi extrem de natural si  destul  de saturata. Ascultand boxele, impresia tridimensionalitatii a fost  constituita intr-o maniera corecta, sunetul propagandu-se dinspre difuzor, care pentru noi este un effect dorit si chiar apreciem maniera in care a fost obtinut acesta de catre incintele acustice testate. Boxele, alimentate de un  amplificator de mare putere,ofera un bas dimanic, srans , concentrat, ceea ce , in opinia noastra, completeaza frumos sunetul  de ansambu si  nu domina. Designerii cu siguranta au optat pentru echilibrul tonal. Este mai de graba caracterizat de un sentiment de spontaneitate si temperament. Importanta este diversitatea, ce se va regasi cu  greutate in compozitie, pentru aceasta gama de pret.

  

Evaluarea de ansamblu

... avem un produs ce aspira la o gama mai  inalta de pret in termeni de manopera si  calitate a sunetului.Prin folosirea propiilor componente pentru realizarea boxelor TAV-616F testate, Taga Harmony ofera un produs accesibil, care nu  doar  arata bine si  se potriveste in sisteme duo sau multichannel, ci ofera si  un sunet puternic care ,fara indoiala, va atinge o  coarda sensibila pentru o  multime de iubitori de muzica, fara a distruge insa bugetul familiei.

 

Livrare rapida

Livrare în 24h în București sau 48h în țară, pentru produsele aflate în stoc.

Plati sigure

Plăți online securizate cu card online & posibilitate de plată la livrare sau în showroom.

Vino in Showroom

Programează o audiție și specialiștii noștri te vor aștepta cu configurarea dorita. 

Asistenta la instalare

Pentru sunetul perfect, te asistăm la instalare și configurare.

Te-ai razgandit?

Poți returna produsele în 10 zile, fără un motiv. 

//-->